Over ons & onze productlijnen

Over De Kapper Muiden

De Kapper Muiden - Chantal

Chantal

Chantal is de drijvende kracht achter De Kapper Muiden. Zij werkt al lang in de kappersbranche en is sinds 1 maart 2000 eigenaar van De Kapper Muiden.

Chantal vindt het heerlijk om mooie kapsels te creëren; de creativiteit die dat vraagt, maar ook de technieken die erbij komen kijken. Bij zo’n proces staan haar klant, diens persoonlijkheid en haartype centraal. Na een duidelijk en eerlijk adviesgesprek werkt ze vanuit haar gevoel naar het gewenste eindresultaat.

Zij vindt het leuk om haar kennis, kunde en plezier in het vak te delen met anderen. Daarom is zij ook betrokken bij een kappersopleiding en is er regelmatig een stagiair in de zaak te vinden.

Ons team

De Kapper Muiden beschikt, naast Chantal, over meerdere enthousiaste en ervaren kapsters. Het team is heel divers; ieder teamlid heeft eigen vaardigheden en specialismen. Maar één ding hebben ze gelijk; ze staan allemaal even graag klaar om in te gaan op al jullie haarwensen!

Onze producten

Heb je een shampoo, crèmespoeling of stylingproduct nodig? De Kapper Muiden heeft een professionele haarverzorgingsproducten van een aantal lijnen. Bijna allemaal zijn ze vegan, diervriendelijk, ecologisch verantwoord. Wil je meer weten? Dan kunnen we je er in de salon meer over vertellen, of je adviseren welk product het beste bij jouw haartype of haarwens past.

KIS

KIS combineert Amerikaanse producten die haar repareren met Europese technieken om haar te kleuren in één revolutionaire haarverzorgingslijn; het Keratin Infusion System (KIS).

De keratine in de producten verwerkt wordt gewonnen uit de wol van geschoren Nieuw-Zeelandse schapen. De producten van KIS zijn diervriendelijk, niet belastend voor het milieu en de verpakking is recyclebaar. Kortom, met KIS kies je voor een verantwoord kwaliteitsproduct!

De Kapper Muiden heeft de hele lijn van KIS beschikbaar.

De Kapper Muiden - KIS

L'ANZA

L’ANZA combineert natuurlijke en uit het wild geoogste botanische ingrediënten met de nieuwste technologieën om voor elke individuele behoefte de beste haarverzorging te bieden.

L’ANZA is toegewijd aan het maken van producten met hoogwaardige ingrediënten, waarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit wordt gedaan. Ze zijn bovendien altijd milieuvriendelijk en diervriendelijk. Want L’ANZA gelooft dat haarverzorging niet alleen gaat over het mooi en gezond houden van haar, maar ook over het mooi en gezond houden van de aarde.

 

De Kapper Muiden - LANZA

Roze Avenue

De producten van het Scandinavische Roze Avenue zijn gebruiksvriendelijke schoonheidsproducten die echt werken. Ze zijn bovendien 100% VEGAN,dierproefvrij en bevatten geen SLS of parabenen. Zo streeft Roze Avenue naar duurzame schoonheid en maatschappelijke verantwoordelijk en betaalbare luxe.

Alles wat je nodig hebt voor de perfecte haarverzorgingsroutine kun je vinden in het assortiment. Roze Avenue doet het zware werk, voor jouw gemak!

De Kapper Muiden - Roze Avenue

Foamie

Foamie heeft als doen om jouw badkamer plasticvrij te maken. Eén Foamie bar vervangt namelijk al twee plastic flessen. 

Foamie producten zijn PETA -Approved, vegan en bevatten ze geen onnodige ingrediënten zoals zeep, mineralenoliën, parabenen, siliconen en PEG. In plaats van zeep gebruikt Foamie synthetisch zeep, ook wel bekend als ‘syndets’. Syndets hebben in tegenstelling tot gewone zeep een vrijwel neutrale pH-waarde. Hierdoor droogt je haar en huid niet uit. En het ruikt ook nog heel lekker!

 

Foamie - De Kapper Muiden

Wasgeluk

Wasgeluk is en beetje een vreemde eend in de bijt, zo tussen de haarproducten. Maar naast haren, wassen wij natuurlijk ook veel handdoeken. Wij zijn zó enthousiast over Wasgeluk, dat het ook in ons assortiment is opgenomen.

Wasgeluk is een sterk geconcentreerde wasparfum die werkt als een wasverzachter. Het is er in vele heerlijke geuren. In tegenstelling tot de meeste wasverzachters heeft Wasgeluk een basis van natuurlijke ingrediënten met essentiële oliën. Het is veganistisch, niet getest op dieren en zelfs de flessen zijn 100% groen.